Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de lait
- 40 g de levure boulangère fraîche
- 600 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 600 g d'eau
- 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- 5 c. à café de gros sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 967 kJ / 231 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3ωρ.
Petits pains suédois
16h
Roulés briochés au chocolat
2 godz. 40 min
Butterbredele
2 Std. 30 Min
Brioche tressée à la cannelle
3ωρ.
Kougelhopf
2 Std. 55 Min
Bredele
12hod. 45min
Bretzel
1h 10min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1h 55min
Spritzbredele
25 Min
Petits sandwichs façon bretzel
2 Std. 30 Min
Manneles
1h 30min