Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hojaldre
- 200 g de harina de repostería
- 200 g de mantequilla en trozos pequeños (1-2 cm) y congelada
- 90 g de agua muy fría
- 1 pellizco de sal
Crema pastelera
- 250 g de leche
- 30 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ sobre de azúcar vainillado
- 40 g de azúcar
Montaje
- 1 cucharada de azúcar glas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 786 kJ / 188 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 12.7 g
- Lif
- 0.5 g
Alternatif tarifler
Tortas blandas de anís
1h 20min
Tarta San Marcos
4h
Rosquillas listas y tontas (Madrid)
1 Std. 15 Min
Bocaditos de torrija con corazón de chocolate
30min
Minirroscón de Reyes
3h
Tortas de Pascua murcianas
2h
Petisús (éclairs)
1h 50min
Flores de carnaval
40min
Bambas de nata
1h 50min
Suizos
2h 30min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1 Std.
Ensaimadas individuales
9h