Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hojaldre
- 200 g de harina de repostería
- 200 g de mantequilla en trozos pequeños (1-2 cm) y congelada
- 90 g de agua muy fría
- 1 pellizco de sal
Crema pastelera
- 250 g de leche
- 30 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ sobre de azúcar vainillado
- 40 g de azúcar
Montaje
- 1 cucharada de azúcar glas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 786 kJ / 188 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 12.7 g
- Lif
- 0.5 g
Alternatif tarifler
Huesillos extremeños (Extremadura)
40min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Almoixàvenas
1h 30min
Tortas de Alcázar
40min
Minirroscón de Reyes
3 Std.
Petisús (éclairs)
1h 50 min
Nata de trufa
8 Std. 15 Min
Bambas de nata
1h 50 min
Triángulos de chocolate
4 Std. 30 Min
Suizos
2h 30min
Tarta San Marcos
4h
Molletes de Antequera
2h 45min