Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crepes
- 100 g manteiga
- 500 g leite
- 4 ovos
- 130 g farinha tipo 65
- 1 pitada de sal
- Óleo q.b. p/ untar
Fricassé de marisco
- 10 g salsa
- 1000 g mexilhão fresco e limpo
- 200 g camarão c/ casca (30/40)
- 500 g lombos de salmão s/ pele, cortados em cubos
- Sal q.b.
- 1 limão, só o sumo
- 60 g chalota
- 400 g vinho branco
- 1 c. sopa de folhas de tomilho
- 1 folha de louro
- 200 g natas
- 200 g leite evaporado
- 2 gemas de ovo
- 90 g amido de milho
- 1 c. chá de caril em pó
- 1 pitada de pimenta-de-caiena em pó (isteğe bağlı)
- 20 talos de cebolinho
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1290 kJ / 360 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Folar de Trás-os-Montes
2h 30min
Pastilla - Pastel de pombo
2h
Soufflés de chocolate e laranja
45min
Cocktail de champanhe, framboesa e romã
45min
Tarte de figo e queijo
30min
Galette de morango
50 menit
Salada grega de espelta
30min
Bolo mojito
45min
Camarão com molho cocktail
30min
Bacalhau com vinho do Porto
45min
Folar transmontano
3 Std. 50 Min
Cannelés (canelados de bordéus)
13 godz. 45 min