Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crepes
- 100 g manteiga
- 500 g leite
- 4 ovos
- 130 g farinha tipo 65
- 1 pitada de sal
- Óleo q.b. p/ untar
Fricassé de marisco
- 10 g salsa
- 1000 g mexilhão fresco e limpo
- 200 g camarão c/ casca (30/40)
- 500 g lombos de salmão s/ pele, cortados em cubos
- Sal q.b.
- 1 limão, só o sumo
- 60 g chalota
- 400 g vinho branco
- 1 c. sopa de folhas de tomilho
- 1 folha de louro
- 200 g natas
- 200 g leite evaporado
- 2 gemas de ovo
- 90 g amido de milho
- 1 c. chá de caril em pó
- 1 pitada de pimenta-de-caiena em pó (isteğe bağlı)
- 20 talos de cebolinho
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1290 kJ / 360 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de mexilhão, salmão e vieiras
1 Std. 50 Min
Covilhetes de Vila Real
1h 25min
Mil-folhas de café
35min
Ceviche no ananás
6 Std. 15 Min
Cozer 1000 g de mexilhão
30 min
Cheesecake soufflé
40min
Sonhos de batata recheados com esparregado
1u.
Bolas de cebola e bacon recheadas
1 godz. 30 min
Baklava
1 Std. 20 Min
Leite-creme conventual
15min
Sopa de cogumelos
1 Std. 15 Min
Alheiras
3h