Sauce Béarnaise

Sauce Béarnaise

4.2 11 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 15 dk
1 Tasse

Malzemeler

  • Schalotte halbiert
    50 g
  • Estragon, frisch abgezupft
    1 Zweiglein
  • Weißwein trocken
    50 g
  • Weißweinessig (vorzugsweise Estragonessig)
    1 EL
  • Butter in Stücken
    200 g
  • Eigelb
    4
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    1 Prise

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Tasse

Protein 15 g
Kalori 7666 kJ / 1833 kcal
Yağ 192 g
Lif 0.9 g
Karbonhidrat 2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...