Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di lievito secco
- 10 g di sale
- 80 g di zucchero
- 500 g di farina manitoba + q.b.
- 300 g di acqua fredda
- 300 g di burro, preferibilmente di ottima qualità, freddo
- 1 uovo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1548 kJ / 370 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Karbonhidrat
- 40.3 g
- Yağ
- 21.7 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta all'uovo
1h
Croissant
7h 30min
Crêpes
1h 15min
Pan di Spagna
1h 50min
Gnocchi di patate
1h 30 min
Crêpes
1h 20 min
Pasta sfoglia veloce
2h
Pizzette alle erbe aromatiche
Değerlendirme yok
Viennetta al cioccolato e vaniglia
8h 50 min
Macarons al caramello
1h 50min
Piadina romagnola
15 min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5 godz.