Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Gelatineblätter
- Wasser zum Einweichen
- 60 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Milch
- 2 Eigelb (siehe Tipp)
- 200 g Vollrahm, gekühlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1198 kJ / 286 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce béarnaise
20 menit
Crème brûlée
2h 30min
Sauce Hollandaise
15min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30min
Sauce Hollandaise
15min
Crème brûlée mit Schoggi
3h 10min
Panna cotta
6h 15min
Sylter Sturmbeutel mit Erdbeerrahm
1j
Schokoladenmousse
3h 20min
Amarettini-Parfait
5h 50min
Bayerische Creme
8h
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 40 min