Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Polpette
- 40 g di pane fresco o raffermo a pezzi
- 40 g di latte
- 6 - 12 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 spicchio di aglio (isteğe bağlı)
-
400
g di carne trita di manzo
veya 400 g di ceci, cotti (peso al netto del liquido di conservazione) - 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
Salsa pomodoro
- 1 spicchio di aglio
- 50 - 80 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1507 kJ / 359 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 30 min
Purè di patate
45 min
Polpette al sugo
45 min
Purè di patate
50 min
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 godz. 30 min
Pizza Margherita
2h
Pesto alla genovese
20 min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Tiramisù
5 Std. 40 Min
Impasto per pizza
1h
Purea di patate
45 min