Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di farina
-
½
cubetto di lievito fresco (ca. 10 g), sbriciolato
veya 1 bustina di lievito secco (7 g) - 1 ½ cucchiaino di sale
- 300 g di acqua, tiepida
- 25 g di olio di colza
- 1 cucchiaio di acqua
- 1 uovo, sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 861 kJ / 206 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 4 g
Alternatif tarifler
Torta di carote argoviese
2j
Polenta ticinese
45 Min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Panini del 1° Agosto
1h 10 min
Pane paesano
3sa
Focaccia al rosmarino
2j 30 menit
Pane veloce
1 Std. 15 Min
Panini di San Gallo
26h 30 min
Spezzatino alla zurighese
50 menit
Pane a fisarmonica alle erbe
1j 20 menit
panini al latte
2j 5 menit
Treccia bernese
1 Std. 45 Min