Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di farina
-
½
cubetto di lievito fresco (ca. 10 g), sbriciolato
veya 1 bustina di lievito secco (7 g) - 1 ½ cucchiaino di sale
- 300 g di acqua, tiepida
- 25 g di olio di colza
- 1 cucchiaio di acqua
- 1 uovo, sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 861 kJ / 206 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 4 g
Alternatif tarifler
Treccia bernese
1 godz. 45 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane bigio in casseruola
2h 25 min
Panini Pita
2 Std.
Pane paesano
3 godz.
Focaccia al rosmarino
2u. 30min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2u. 30min
Corona dei Re Magi
2h 15min
Pane veloce
1h 15 min
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Biscotti milanesini
3 godz.
Torta di carote argoviese
2 Std.