Cihazlar ve Aksesuarlar
自製水餃皮與煮水餃
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
30 片
Malzemeler
水餃皮
-
中筋麵粉200 克
-
水100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
中筋麵粉 少許,撒粉用
煮新鮮水餃
-
水1800 克
-
油10 克
煮冷凍水餃
-
水1800 克
-
油10 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 片
Protein
0.5 g
Kalori
100 kJ /
23.9 kcal
Yağ
0.1 g
Lif
0.1 g
Karbonhidrat
5.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
自製英雄
10 Tarif
Tayvan
Tayvan
餃子館在我家
11 Tarif
Tayvan
Tayvan