自製水餃皮與煮水餃

自製水餃皮與煮水餃

4.3 45 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
30 片

Malzemeler

水餃皮
  • 中筋麵粉
    200 克
  • 100 克
  • ¼ 茶匙
  • 中筋麵粉 少許,撒粉用
煮新鮮水餃
  • 1800 克
  • 10 克
煮冷凍水餃
  • 1800 克
  • 10 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 片

Protein 0.5 g
Kalori 100 kJ / 23.9 kcal
Yağ 0.1 g
Lif 0.1 g
Karbonhidrat 5.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...