Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Esponja
- 60 g de harina de fuerza
- 60 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca (un dado de 1 cm)
Pan
- 300 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 100 g de harina de centeno
- 10 g de sal
- 300 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- aceite de oliva para las manos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 354 kJ / 84 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 17.7 g
- Yağ
- 0.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 216.9 mg
Alternatif tarifler
Pan de nueces
3h 45min
Pan integral con muesli
4h
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50 min
Pan de frutas y frutos secos
2 godz. 55 min
Pan de centeno con masa agria
154h
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15ωρ.
Barras de trigo y espelta con masa madre
21 Std.
Pan de aceitunas con masa madre
17h 45 min
Pan integral de espelta y centeno
2 godz. 15 min
Pan integral con harina multicereales
3 godz. 50 min
Masa madre de trigo
96h
Pan rústico de cúrcuma
9h 30 min