Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 20 g di strutto a temperatura ambiente
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate (16 g)
- 260 g di acqua frizzante
- farina tipo 0 q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1071 kJ / 256 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 50.2 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciambelline al vino rosso
1 Std.
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Torcolo di San Costanzo
5h 30 min.
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.
Crescia al formaggio
3h 10min
Pizza di Pasqua
3h
Pizza di pasqua dolce
3h
Fave dei Morti
55 Min
Pan co' Santi
7h
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Ciaramicola
1 Std.
Tozzetti
1 Std. 30 Min