Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 20 g di strutto a temperatura ambiente
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate (16 g)
- 260 g di acqua frizzante
- farina tipo 0 q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1071 kJ / 256 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 50.2 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Pizza di pasqua dolce
3h
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Strangozzi alla nonna Sabina
2h 5min
Maritozzo romano
11h
Ciaramicola
1h
Tozzetti
1h 30min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Pici all'aglione
1h 25min
Fave dei Morti
55min
Crescia al formaggio
3 Std. 10 Min
Ciambelline al vino rosso
1h