Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3000 g de tomates bien mûres
- 2 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 2 c. à café rases de sel
- 2 c. à soupe de cassonade
- 8 gousses d'ail, non pelées
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- piment d'Espelette (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 171 kJ / 41 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confiture pêche-myrtille
6h
Confiture de figues
1 Std. 30 Min
Confiture d'abricots
6h
Confiture de mirabelles
1 Std. 20 Min
Confiture de cerises
6h
Confiture de fraises
6h
Gelée de coing et pâte de fruits
72 Std.
Gelée de coing
1 Std.
Confiture de framboises au romarin
30 Min
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Coulis de tomates
35 Min
Gelée et pâte de coing
24 Std.