Cihazlar ve Aksesuarlar
Gekruide kersenbrioche-krans
Hazırlık 45 dk
Toplam 2sa 20 dk
10 sneetjes
Malzemeler
Brioche
-
suiker40 g
-
volle melk330 g
-
verse gist verkruimeld of 3 tl droge gist30 g
-
boter in stukken80 g
-
zout1 tl
-
broodbloem650 g
-
ei1
Vulling
-
suiker130 g
-
gemalen nootmuskaat¾ tl
-
gemalen kardemom½ tl
-
kaneelstokjes2
-
steranijsjes2
-
kruidnagels3
-
broodbloem om te bestuiven
-
gedroogde veenbessen en extra als garnering100 g
-
kersen ontpit, , en extra als garnering250 g
-
amandelvlokken100 g
-
boter gesmolten, om te kleuren20 g
-
poedersuiker om te bestuiven
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 sneetje
Protein
12 g
Kalori
2169 kJ /
516 kcal
Yağ
16 g
Lif
5.7 g
Karbonhidrat
79 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Feesttafel
9 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Vers pastadeeg
1sa
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 dk
200 g ui karameliseren
40 dk
200 g ui kleuren
25 dk
200-300 g ui glaceren
Değerlendirme yok
300 g ui fruiten
Değerlendirme yok
200 g ui fruiten
20 dk
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12sa 20 dk
Lasagnerolletjes
1sa
Amandelpasta
1sa 10 dk
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1sa 15 dk
Basilicumpesto
10 dk