Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chocoladebodem
- 3 eieren
- 150 g suiker
- ¼ tl zout
- 200 g zachte boter in stukken, en wat meer om in te vetten
- 150 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 50 g water
- 100 g bruine suiker
- 80 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 200 g bloem
- 2 tl bakpoeder
- 1 tl bicarbonaat van sodium
- 70 g cacaopoeder
Chocoladevulling
- 100 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 20 g cacaopoeder
- 80 g boter, in stukken
- 1 snuifje zout
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 350 g gecondenseerde melk, gezoet
Chocolade-ganache
- 150 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 250 g aardbeien
- 80 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 2 tl huisgemaakte vanillesuiker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 stuk
- Kalori
- 2556 kJ / 610 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 37 g
- Lif
- 5.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paastuin
Değerlendirme yok
Heksenvingerkoekjes
2h
Zwart-Wit Muffins
1h
Glutenvrije frambozen rolgebak
Değerlendirme yok
Chocolade toffee cake
2h
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 godz.
Cheesecake (ongebakken)
5 godz. 30 min
Zoet kruimeldeeg
1 Std. 50 Min
Chocolade sneeuwballen
1h
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15 phút
Marmercake
2h
Pannenkoeken
1h 15 phút