Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gelatina de vino rosado
- 750 g de vino rosado
- 4 láminas de grenetina
- 50 g de frambuesas
- 150 g de azúcar
Salsa de frambuesas
- 125 g de frambuesas
- 50 g de azúcar
- 1 cda de agua
- 300 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Montaje
- 400 g de frambuesas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 181.5 kJ / 43.4 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Karbonhidrat
- 4.6 g
- Yağ
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gelatina de mango
15 menit
Atole de guayaba
40 menit
Nieve de nopal con limón
5min
Nieve de nopal con limón
5min
Huachinango con hoja santa, crema de frijol y nieve de mango-mandarina
1 godz.
Clericot
10min
Agua de Horchata
10min
Nieve de guanábana y mango
5 Std.
Tepache
120h
Nieve de frutas
10min
Ensalada de nopales
20 min
Nieve de pepino y limón
10min