Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gelatina de vino rosado
- 750 g de vino rosado
- 4 láminas de grenetina
- 50 g de frambuesas
- 150 g de azúcar
Salsa de frambuesas
- 125 g de frambuesas
- 50 g de azúcar
- 1 cda de agua
- 300 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Montaje
- 400 g de frambuesas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 181.5 kJ / 43.4 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Karbonhidrat
- 4.6 g
- Yağ
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arroz con leche
3 Std.
Pudín de tapioca y arroz
1 Std. 10 Min
Dulce de tapioca
1h
Panqué de elote al Varoma
2u. 20min
Gelatina de jocoque
1h
Buñuelos de feria con miel de guayaba y piloncillo
55min
Gelato de mamey
35min
Agua de Horchata
10min
Gelatina de mango
15min
Mermelada de tejocote y vainilla
1h
Sorbete de cacao sin azúcar
12 godz. 20 min
Calabaza en tacha
1h 15min