Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre
- 60 g de agua
- 15 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 200 g de agua
- 1 cucharadita de miel
- 200 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 100 g de harina integral de centeno
- 1 cucharadita de aceite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 456 kJ / 109 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 21.8 g
- Yağ
- 0.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 339.2 mg
Alternatif tarifler
Pan de centeno con masa madre
2h 50min
Masa madre de trigo
96u.
Pan de molde integral con espinacas
1h 40min
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2h 50min
Masa madre (levadura natural)
120 godz.
Pan integral con muesli
4h
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2h 40min
Pan de centeno con masa agria
154h
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Pan de ajoblanco y pasas
3sa 20 dk
Panecillos de centeno y cerveza negra
1h
Hogaza rústica con centeno
16 Std.