Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre
- 60 g de agua
- 15 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 200 g de agua
- 1 cucharadita de miel
- 200 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 100 g de harina integral de centeno
- 1 cucharadita de aceite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 456 kJ / 109 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 21.8 g
- Yağ
- 0.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 339.2 mg
Alternatif tarifler
Masa madre de trigo
96u.
Panecillos de centeno y cerveza negra
1h
Hogaza rústica con centeno
16 godz.
Pan de centeno con masa madre
2 godz. 50 min
Pan de centeno con masa agria
154sa
Pan rústico
2h
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2 godz. 50 min
Hogaza de centeno
16 Std. 50 Min
Masa madre (levadura natural)
120 Std.
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Pan integral con muesli
4h
Pan integral de espelta y centeno
2 Std. 15 Min