Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre
- 60 g de agua
- 15 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 200 g de agua
- 1 cucharadita de miel
- 200 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 100 g de harina integral de centeno
- 1 cucharadita de aceite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 456 kJ / 109 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 21.8 g
- Yağ
- 0.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 339.2 mg
Alternatif tarifler
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Panecillos de centeno y cerveza negra
1 Std.
Pan integral con muesli
4h
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Hogaza rústica con centeno
16h
Hogaza de centeno
16 Std. 50 Min
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2 Std. 50 Min
Pan de centeno con masa agria
154hod.
Pan integral al vapor
2 Std.
Pan de molde integral con espinacas
1 Std. 40 Min
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10 min
Masa madre de trigo
96h