Kabocha Focaccia

Kabocha Focaccia

4.0 7 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
6 portions

Malzemeler

  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    3 oz
  • kabocha squash peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided
    7 oz
  • water
    7 ½ oz
  • bread flour
    15 oz
  • rapid rise yeast (2¼ tsp)
    1 packet/envelope
  • sugar
    ½ tsp
  • fresh rosemary (leaves only)
    2 stalks
    2 stalks fresh sage, (leaves only)
  • feta cheese crumbled
    4 oz

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 11 g
Kalori 1883 kJ / 450 kcal
Yağ 19 g
Lif 3 g
Karbonhidrat 59 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...