Cihazlar ve Aksesuarlar
Kabocha Focaccia
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
6 portions
Malzemeler
-
extra virgin olive oil plus extra to grease3 oz
-
kabocha squash peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided7 oz
-
water7 ½ oz
-
bread flour15 oz
-
rapid rise yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
sugar½ tsp
-
2 stalks fresh sage, (leaves only)fresh rosemary (leaves only)2 stalks
-
feta cheese crumbled4 oz
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
11 g
Kalori
1883 kJ /
450 kcal
Yağ
19 g
Lif
3 g
Karbonhidrat
59 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Seasonal Squash
10 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Buttermilk Bread
2sa
Guava Paste Cookies
45 dk
Tangzhong Milk Bread
2sa 35 dk
Asparagus with Cashew Cream
20 dk
Whole Wheat Soda Bread
1sa 50 dk
Cinnamon Bread
2sa 15 dk
Feta and Olive Loaves
1sa 20 dk
Mushroom Pâté
1sa 30 dk
Beer Bread
1sa 10 dk
Farmhouse White Sandwich Bread
1sa 30 dk
Potato Rolls
3sa 25 dk
Garlic Pull-Apart Knots
1sa 55 dk