![Kabocha Focaccia Kabocha Focaccia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/879edb23-3e42-464c-a47f-dd87fa397853/Derivates/0ae3c51d-a5ac-4ade-b3b9-713535549f43.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 7 oz kabocha squash, peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided
- 7 ½ oz water
- 15 oz bread flour
- 1 packet/envelope rapid rise yeast (2¼ tsp)
- ½ tsp sugar
-
2
stalks fresh rosemary (leaves only)
veya 2 stalks fresh sage (leaves only) - 4 oz feta cheese, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1883 kJ / 450 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza Dough (TM5 Metric)
1j
Cornbread Pie
1h 25min
Cheddar Biscuits
20min
Biscuits
40min
Cornbread
40min
Sesame Chicken Nuggets
40min
Summer Squash Flatbread
50min
Goat Cheese Rolls
2 Std.
Marinara Dipping Sauce
10 min
Focaccia with Rosemary and Honey
1 Std. 10 Min
English Muffin Bread
1h 20min
Cinnamon Rolls
3 Std.