Cihazlar ve Aksesuarlar
Kabocha Focaccia
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
6 portions
Malzemeler
-
extra virgin olive oil plus extra to grease3 oz
-
kabocha squash peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided7 oz
-
water7 ½ oz
-
bread flour15 oz
-
rapid rise yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
sugar½ tsp
-
2 stalks fresh sage, (leaves only)fresh rosemary (leaves only)2 stalks
-
feta cheese crumbled4 oz
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
11 g
Kalori
1883 kJ /
450 kcal
Yağ
19 g
Lif
3 g
Karbonhidrat
59 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Seasonal Squash
10 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Meyer Lemon Bars
40min
Apple and Kiwi Jam
40min
Chocolate Beet Cake
1h 20min
Hummus (Ilan Hall)
9h 5min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2h
Pumpkin Ice Cream
10h 5min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35min
Yogurt Miso Potato Salad
35min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1h 5min
Tamarind Paste
15min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min