Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g Wasser
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 350 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g Roggenmehl Type 1150
- 100 g Naturjoghurt
- 2 TL Salz
- 1 TL Honig
- 1 TL Backmalz
- 2 EL Balsamico, hell
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 540 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.7 g
Alternatif tarifler
Kommissbrot
15h 30min
Landbrot Backhausart
1h 40 min
Dinkel-Roggen-Landbrot
3h
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Brötchen
1h 40 min
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Buttermilchbrot
18h
Dinkelkruste
2h 20 min
Nuss-Möhren-Topfbrot
2h 45min
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7h
Zwiebelbrot für Fondue und Raclette
2 godz. 10 min
Roggen-Malzbier-Brot
2h 20 min