Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g Wasser
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 350 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g Roggenmehl Type 1150
- 100 g Naturjoghurt
- 2 TL Salz
- 1 TL Honig
- 1 TL Backmalz
- 2 EL Balsamico, hell
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 540 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.7 g
Alternatif tarifler
Körner-Bürli
12h
Brötchen
1h 40min
Zwiebelbrot für Fondue und Raclette
2 godz. 10 min
Tiger-Brot
3h
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Dinkel-Roggen-Landbrot
3h
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Roggen-Malzbier-Brot
2h 20min
Landbrot Backhausart
1h 40min
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7 godz.
Dinkelkruste
2h 20min
Doppelbocker aus dem Topf
3h