Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g queijo da Ilha
- 1000 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 500 g postas de bacalhau demolhado (baixas)
- 1 folha de louro
- 3 pés de manjerona
- 35 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 malagueta (isteğe bağlı)
- 10 g salsa
- 100 g vinho branco seco
- 100 g tomate em pedaços
- 350 g arroz p/ risoto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2425.9 kJ / 579.8 kcal
- Protein
- 60.1 g
- Karbonhidrat
- 50.7 g
- Yağ
- 11.8 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 6549.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoto à alentejana
30 Min
Salmão com risoto de funcho
25 Min
Risoto de bacalhau com hortelã
30 Min
Risoto de línguas de bacalhau
55min
Risoto de ervilhas e camarão
40 Min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45min
Risoto de alheira com grelos e castanhas
30 Min
Risoto de bacalhau com grelos e broa de avintes
1h
Risoto de bacalhau com grão
40 Min
Risoto de polvo
1h 10min
Risoto de dourada
1h
Risoto de camarão, rúcula e cogumelos
30 Min