Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g queijo da Ilha
- 1000 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 500 g postas de bacalhau demolhado (baixas)
- 1 folha de louro
- 3 pés de manjerona
- 35 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 malagueta (isteğe bağlı)
- 10 g salsa
- 100 g vinho branco seco
- 100 g tomate em pedaços
- 350 g arroz p/ risoto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2425.9 kJ / 579.8 kcal
- Protein
- 60.1 g
- Karbonhidrat
- 50.7 g
- Yağ
- 11.8 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 6549.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmão com risoto de funcho
25min
Risoto de pato
1 Std. 15 Min
Risoto de línguas de bacalhau
55min
Risoto jamaicano
45 min
Risoto de bacalhau com grelos e broa de avintes
1h
Risoto de polvo
1 Std. 20 Min
Risoto de dourada
1h
Risoto de bacalhau com hortelã
30 min
Risoto de bacalhau com grão
40 min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45 min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30 min
Risoto de curgete e camarão
35min