Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g rote Zwiebeln, halbiert
- 100 g rote Paprika, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 20 g Apfelessig
- 50 g brauner Zucker
- 130 g Tomatenmark
- 400 g geschälte Tomaten, aus der Dose
- 1 TL Salz
- 2 TL Paprika edelsüß
- 1 - 2 Msp. Cayenne-Pfeffer nach Geschmack
- ¼ TL Nelkenpulver
- ¼ TL Piment, gemahlen
- 1 Prise Zimt (isteğe bağlı)
- 2 - 3 Prisen Muskat (isteğe bağlı)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 819 kJ / 196 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curry-Ketchup
35 min
Senf, mittelscharf
25 min
Scharfer Senf
30 min
Tomaten-Ketchup
40 min
Biermarinade zu Nackensteaks
4h 20min
Barbecue-Sauce
40 min
Tomaten-Ketchup
1 godz. 30 min
Curry Madras (Gewürzmischung)
5 min.
Grober Senf
48h
Whiskey-Marinade für Fleisch
10min
Möhrengrün-Pesto
10min
Ketchup aus frischen Tomaten
1h 20min