Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Esponja
- 80 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 130 g de harina de repostería
Masa
- 150 g de azúcar
- 8 - 10 tiras de piel de naranja (sin nada de parte blanca)
- 4 - 6 tiras de piel de limón (sin nada de parte blanca)
- 70 g de leche
- 70 g de mantequilla (a temperatura ambiente)
- 2 huevos
- 20 g de levadura prensada fresca
- 450 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
Decoración
- 10 huevos duros teñidos
- 1 huevo batido (para pintar la masa)
- 40 g de azúcar para espolvorear
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1631 kJ / 390 kcal
- Protein
- 9.23 g
- Karbonhidrat
- 69.08 g
- Yağ
- 8.56 g
- Lif
- 2.59 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Masa para cocas
1u.
Coca de trempó de verano
1u.
Coca de llanda
40min
Ensaimadas individuales
9h
Buñuelos de viento de calabaza
1h 10 min
Coca de verduras
30 min
Mandonguilles de abadejo
1u.
Coca de verduras
40min
Coca de mollitas
40min
Pan de cañada (pan plano con aceite)
50min
Horchata
8h 10min
Toña alicantina (Comunidad Valenciana)
2 godz. 30 min