Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa
- 60 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 250 g de agua
- 40 g de miel
- 25 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 500 g de harina de fuerza
- 10 g de sal
Montaje y horneado
- 4 - 6 cucharadas de harina de fuerza
- 1 yema de huevo
- 1 cucharada de aceite
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de agua
-
1
cucharada de semillas de amapola
veya 1 cucharada de semillas de sésamo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 776 kJ / 185 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 27.5 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 258.6 mg
Alternatif tarifler
Panecillos tiernos para desayuno
2 godz. 20 min
Pan de leche
2 godz. 20 min
Panecillos tiernos con queso cremoso
1 godz. 45 min
Pan greñado art
3h 30min
Pan de leche
2 godz. 20 min
Scones
30 min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2h 45min
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3h 40min
Pan de Pascua (Tsoureki)
2 godz. 20 min
Pan de molde
3h
Bretzel
1h 15min
Jalá
2h