Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g di burro fuso freddo
- 4 uova (da 60 g), i tuorli e gli albumi separati
- 150 g di zucchero
- 1 cucchiaio di acqua fredda
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 115 g di farina tipo 00
- 500 g di latte intero caldo
- zucchero a velo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1468 kJ / 351 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 20.6 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dulce de leche
3 Std.
Biscotti al burro, pistacchi, torrone e marzapane
4h
Zabaione allo spumante
15 Min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Pane australiano con burro dolce
45min
Galette des rois al burro
1 Std. 30 Min
Torta tres leches (torta ai tre latti)
2h
Torta di mais
1 Std.
Maxi cannoncino ripieno
6h 30min
Torta brulée
11 Std.
Torta sabbiosa
50min