Illinois Pierogi

4.1 11 değerlendirme
Hazırlık 1sa 30 dk
Toplam 2sa 30 dk
50 pieces

Malzemeler

Cheese Filling
  • water
    17 ½ oz
  • potatoes peeled, cubed (1 in.)
    16 oz
  • yellow onion quartered
    4 oz
  • unsalted butter
    3 tbsp
  • semolina
    1 ½ tsp
    1 ½ tsp all-purpose flour
  • mascarpone cheese
    13 oz
  • salt to taste
    ¾ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¾ tsp
Dough
  • warm water plus extra to seal and boil pierogi
    9 oz
  • large egg
    1
  • grapeseed oil
    1 oz
  • all-purpose flour plus extra to dust
    17 ½ oz
  • salt to taste, plus extra to boil water (approx. 3 tbsp per 4 qt)
    2 pinches
Topping
  • yellow onions quartered
    16 oz
  • unsalted butter cubed, plus extra to fry
    2 oz
  • extra virgin olive oil
    2 oz
  • fresh parsley leaves (isteğe bağlı) to garnish

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 piece

Protein 2 g
Kalori 439 kJ / 105 kcal
Yağ 6 g
Lif 1 g
Karbonhidrat 11 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...