Cihazlar ve Aksesuarlar
Illinois Pierogi
Hazırlık 1sa 30 dk
Toplam 2sa 30 dk
50 pieces
Malzemeler
Cheese Filling
-
water17 ½ oz
-
potatoes peeled, cubed (1 in.)16 oz
-
yellow onion quartered4 oz
-
unsalted butter3 tbsp
-
1 ½ tsp all-purpose floursemolina1 ½ tsp
-
mascarpone cheese13 oz
-
salt to taste¾ tsp
-
ground black pepper to taste¾ tsp
Dough
-
warm water plus extra to seal and boil pierogi9 oz
-
large egg1
-
grapeseed oil1 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust17 ½ oz
-
salt to taste, plus extra to boil water (approx. 3 tbsp per 4 qt)2 pinches
Topping
-
yellow onions quartered16 oz
-
unsalted butter cubed, plus extra to fry2 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
fresh parsley leaves (isteğe bağlı) to garnish
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Protein
2 g
Kalori
439 kJ /
105 kcal
Yağ
6 g
Lif
1 g
Karbonhidrat
11 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Recipe Road Trip
10 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri