清蒸加吉鱼

清蒸加吉鱼

4.5 4 değerlendirme
Hazırlık 1sa
Toplam 1sa 20 dk
4 人份

Malzemeler

  • 鲷鱼,加吉鱼 约500克,去鳞去除内脏洗净
    1 条
  • 火腿 切5*3厘米片
    10 克
  • 干香菇 泡水半小时,切片
    1 朵
  • 冬笋 切5*3厘米片
    10 克
  • 切段
    1 根
  • 2 片
  • 依个人口味调整
    1 茶匙
  • 料酒
    1 茶匙
  • 700 克
  • 切丝
    2 片
  • 香菜
    1 小撮

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 19.6 g
Kalori 668.3 kJ / 159.8 kcal
Yağ 6.5 g
Lif 1.3 g
Karbonhidrat 3.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...