Cihazlar ve Aksesuarlar
清蒸加吉鱼
Hazırlık 1sa
Toplam 1sa 20 dk
4 人份
Malzemeler
-
鲷鱼,加吉鱼 约500克,去鳞去除内脏洗净1 条
-
火腿 切5*3厘米片10 克
-
干香菇 泡水半小时,切片1 朵
-
冬笋 切5*3厘米片10 克
-
葱 切段1 根
-
姜2 片
-
盐 依个人口味调整1 茶匙
-
料酒1 茶匙
-
水700 克
-
姜 切丝2 片
-
香菜1 小撮
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
19.6 g
Kalori
668.3 kJ /
159.8 kcal
Yağ
6.5 g
Lif
1.3 g
Karbonhidrat
3.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家的味道
80 Tarif
Çin
Çin