Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hefeteig
- 500 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 250 g Milch
- ½ TL Salz
- 75 g Zucker
- 2 Eier (Kl. M)
- ½ Würfel Hefe (20 g), zerkrümelt
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
Streusel
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 250 g Mehl
- 140 g Zucker
- 2 Prisen Salz
- 140 g Butter, kalt, in Stücken
- 15 g Wasser, kalt
Belag und Fertigstellung
- 800 g Äpfel
- 20 g Zitronensaft
- 750 g Zwetschgen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1392 kJ / 332 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2h 25min
Zwetschgen-Datschi
2h 30min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 Std. 15 Min
Holunder-Apfel-Streuselkuchen
2 godz.
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1hod.
Rhabarber-Streuselkuchen
2 godz.
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1hod. 20min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2h 30min
Gedrehter Hefezopf
2 godz.
Zwetschgenkuchen
2 godz.
Streusel
5 min
Elsässer Apfelkuchen
5 Std. 10 Min