Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 300 g Milch
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 75 g Zucker
- 1 Ei (Kl. M)
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 1 Prise Salz
- 75 g Butter, weich, in Stücken
Belag
- 100 g Mandeln
- 100 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 140 g Zucker
- 100 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 1200 g Zwetschgen, halbiert, entsteint
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1016 kJ / 243 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kirsch-Streusel-Kuchen
1sa
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 godz. 15 min
Elsässer Apfelkuchen
5 Std. 10 Min
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4h 10 min
Tortenboden
45 min
Zwetschgen-Datschi
2sa 30 dk
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2sa 30 dk
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2sa 30 dk
Holunder-Apfel-Streuselkuchen
2sa
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1sa 20 dk
Kirsch-Streusel-Kuchen
2 Std. 5 Min
Rhabarber-Streuselkuchen
2sa