Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 gramů hovězí svíčkové
- 40 gramů cibule na kusy (2 cm)
- 40 gramů nakládaných okurek
- 40 gramů dijonské hořčice
- 20 gramů kaparů, nakládaných
- 100 gramů majonézy
- sůl podle chuti
- mletý černý pepř, podle chuti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porce
- Kalori
- 1434.2 kJ / 341.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 2.8 g
- Yağ
- 26.2 g
- Lif
- 0.5 g
Alternatif tarifler
Marinované krevety
1h 10 min
Rillettes z uzeného lososa
10 λεπτ.
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1h 5min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1h 25 min
Slávky alla Medoc
50 min
Krvavá Mary
5min
Baleárská omáčka
15min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 Min
Steaková omáčka
25min
Bylinkový olej
2h 5min
Caesar salát s kuřecím masem
50 min
Tatarský biftek
5min