Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa
- 1 cda de aceite de ajonjolí tostado
- 100 g de salsa de soya
- 25 g de vinagre de arroz
- 5 - 10 gotas de salsa Tabasco
- 1 cdita de ajonjolí tostado
Masa para dumpling
- 200 g de agua
- 150 g de harina de trigo
-
40
g de fécula de maíz y un poco más para espolvorear
veya 40 g de almidón de tapioca - ½ cdita de sal
- 20 g de agua fría
Relleno
- 5 - 10 g de jengibre
- 50 g de cebolla de cambray, en trozos
- 150 g de camarón crudo, pelado
- 1 cda de aceite de ajonjolí tostado
-
2
cda de sake
veya 2 cda de jerez - 30 g de salsa de soya
- 1 pizca de pimienta negra molida
Armado y cocción
- 1 zanahoria, cortada en 20 rebanadas delgadas
- 200 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 20 porciones
- Kalori
- 4640 kJ / 1100 kcal
- Protein
- 60 g
- Karbonhidrat
- 160 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesto de jitomate
10min
Salsa verde cruda
5 min
Salsa de xoconostle y morita asado
20min
Masa Danesa
15 godz.
Arroz frito
40min
Dumplings de camarones (Xia jiao)
1 godz. 15 min
Costillas Coreanas en cocción lenta TM6
4 Std. 10 Min
Pasta fresca de jitomate
Değerlendirme yok
Panes al vapor rellenos de cerdo (Baozi)
2 Std. 10 Min
Crepas
1 godz. 15 min
Gyoza (dumplings)
1h 30min
Roles de canela
2 godz. 30 min