Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 40 g di Parmigiano Reggiano
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 20 g di carota a pezzi
- 30 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carne trita di maiale
- 50 g di carne trita di pollo
- 60 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
Terminare la preparazione
- 2 uova
- farina q.b.
- pangrattato q.b.
- 50 olive verdi denocciolate ascolane
- olio di arachidi q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 405.9 kJ / 97 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 2.5 g
- Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 0.5 g
Alternatif tarifler
Panettone al cioccolato e arancia
3 Std. 30 Min
Maccheroni alla chitarra
50min
Croissant
7h 30 min
Tordelli lucchesi
2 Std. 30 Min
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2 Std. 30 Min
Maritozzo romano
11 Std.
Sgabei
3 Std.
Pain au chocolat
5h
Bomboloni salati
3 Std. 20 Min
Panini rosette
23 Std. 20 Min
Croissant francese
5 Std. 20 Min