Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 10 g di lievito di birra fresco
- 200 g di acqua
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1061.1 kJ / 253.6 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 40.2 g
- Yağ
- 8.6 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane al semolino
4 Std.
Panini all'olio
3h 10min
Pagnotta al rosmarino
3h 30 min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Treccine al finocchio
3h
Attorcigliati al sale marino
3h 15min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1hod. 30min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Panino ai semi di papavero (per 1 persona)
3h
Pane all'orzo
2 Std. 45 Min
Pane barese
6h 15 min
Corona bordolese
5h 20min