Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de aceite vegetal
- 1 chile rojo, fresco, en rebanadas diagonales
- 30 g de pasta miso
- 200 g de pork belly, en tiras (3 mm)
- 20 g de salsa de frijol chino
- 400 g de col blanca,en rebanadas (4 cm)
- 200 g de piel de tofu, seca (aburaage), en rebanadas
- 50 g de cebolla cambray, en rebanadas diagonales
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1630.5 kJ / 388.5 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Helado de canela
12h
Pasta de calabaza y kale
45 min
Arroz negro dulce
13 Std.
Arroz Persa con eneldo y granada
40 min
Helado de coco y té verde
5h 20min
Filete a la pimienta
1u. 40min
Flor de calabaza rellenas de mousse de huitlacoche
6u.
Pica pau portugués
20min
Arroz al curry con camarones
40 min
Ensalada de durazno a la plancha con aderezo de miel y mostaza
15 Min
Fetuccine de zanahoria y calabacita al vapor
35 min
Fetuccine con hongos
1 Std.