Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa de levedura
- 90 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 150 g farinha tipo 65
Fogaça
- 120 g açúcar
- 1 ½ c. chá de sal
- 90 g manteiga à temperatura ambiente
- 3 ovos
- ½ limão, só a raspa
- 25 g vinho do Porto
- ½ c. chá de canela em pó
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 0 kJ / 842 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 134 g
- Yağ
- 25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Húngaros
50 min
Pataniscas de bacalhau
50 min
Doce branco e doce amarelo da romaria
1h
Bola rápida de carne
55 Min
Folar de Trás-os-Montes
2h 30min
Folar transmontano
3h 50min
Bolo podre de Castro Daire
2h 35min
Bola de bacalhau de Lamego
1h 20min
Cavacas de Resende
1h
Regueifa da Páscoa
3h 15min
Aletria de cortar à faca
35 min
Bola de carne
1h 20min