Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 100 g leite
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 20 g manteiga
- 60 g açúcar
- 400 g farinha tipo 65
- 4 ovos
- ½ c. chá de sal
Ovos-moles
- 70 g água
- 120 g açúcar
- 6 gemas de ovo
Montagem do folar
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 200 g manteiga à temperatura ambiente
- 100 g doce de chila
- 3 ovos cozidos
- 1 ovo batido p/ pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1695.7 kJ / 405.3 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Karbonhidrat
- 46.6 g
- Yağ
- 20.4 g
- Doymuş Yağ
- 11.2 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 141.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bolo de amêndoa com ovos-moles
2 Std. 20 Min
Folar de Valpaços
4h 20min
Folar doce
2 Std.
Folar de erva-doce
24 Std.
Massa para bolos secos ou base de tarte doce sem glúten
2 Std. 45 Min
Empada de caça
48 Std.
Folar de carnes
2 Std. 20 Min
Minifolares
2 Std. 20 Min
Folar de amêndoa
35 Min
Broas de Natal
1 Std. 15 Min
Sopa rica de peixe
2 Std. 30 Min
Bolo-rei conventual
3 Std.