Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g salsa
- 150 g pão torrado partido em pedaços
- 250 g cebola
- 2 dentes de alho
- 100 g manteiga
- 3 postas de bacalhau demolhado (600 g aprox.)
- 200 g natas
- 100 g farinha, mais q.b. p/ panar
- Pimenta q.b.
- Sal q.b.
- Azeite q.b. p/ untar
- 40 g azeitonas pretas s/ caroço
- 2 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 0 kJ / 252 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Croquetes de atum
1h 30min
Pataniscas de frango com dip de abacate e grão
2h 30min
Almofadinhas de bacalhau
1h 45min
Coxinhas de frango sem massa
1h
Empanadas de atum
1h
Empadas de camarão
50min
Croquetes
3 Std.
Rissóis de camarão
1h 30min
Empadinhas vegetarianas
1h 35min
Pastéis recheados com carne
2h 15 min.
Ciabatta com azeitonas
1h 30min
Pastéis de bacalhau
45min