Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hefeteig
- 200 g Milch
- 25 g frische Hefe
- 80 g Zucker
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei (Kl. M)
- ¼ TL Salz
- 80 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
Streusel
- 100 g Mandeln
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 50 g kandierter Ingwer
- 150 g Mehl
- 150 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 150 g Butter, kalt, in Stücken
- 50 g Speisestärke
Belag und Fertigstellung
- 1200 g Rhabarber, rotstielig, in Stücken (4 cm)
- 50 g Zucker
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 EL Puderzucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1453 kJ / 346 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zwetschgenkuchen
2h
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1h 30min
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1h 30min
Stachelbeer-Baiser
1h 10 min
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4h 10min
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1 Std. 50 Min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2u. 30min
Stachelbeer-Streuseltaler
1h 45 min
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1 Std.
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1 Std. 20 Min
Erdbeer-Rhabarber-Clafoutis
1h 10 min
Rhabarber-Streuselkuchen
2h