Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Crema al limone
- 80 g di zucchero
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 40 g di panna (35% di grassi)
- 4 uova
- 40 g di burro a tocchetti
Terminare la preparazione
- 1 fagiolo secco
- 1 uovo, sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2302 kJ / 553 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 40.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Focaccia ai cicinielli
1 Std. 45 Min
Zuppa di latte
30 Min
Tiramisù ai frutti esotici
5h 20min
Oranais all'albicocca
1 godz. 35 min
Torta pazientina
3u. 55min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2 Std. 30 Min
Panna cotta danese
8 Std. 25 Min
Kouign-amann
Değerlendirme yok
Cornetti semintegrali ripieni
1 Std. 15 Min
Muffin con prugne e pinoli
45 Min
Bougatsa greca miele e pistacchi
4 Std.