Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 500 g di farina tipo 0
- 60 g di strutto
- 2 cucchiaini di bicarbonato di sodio
- 10 g di sale
- 250 g di acqua minerale frizzante
Terminare la preparazione
- strutto q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 3745 kJ / 895 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 95.2 g
- Yağ
- 50.7 g
- Lif
- 4.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di patate
1h 30 min.
Gnocco emiliano
4h 50min
Tortelli verdi
3 Std. 30 Min
Sgabei
3h
Gnocco fritto
1h 5min
Baci di dama
1h 30 min.
Grissini di pane
4h
Agnolotti al brasato
3h
Tigelle
3 Std. 50 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Coppia ferrarese
1h
Gnocco al forno con i ciccioli
4h 50min