Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 manojo de borrajas
- 1 chorrito de zumo de limón
- 2 huevos
- 80 g de azúcar (y 2-3 cucharadas más para espolvorear)
- 90 g de leche
- 50 g de licor de anís
- 150 g de harina
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de anís en grano
- 250 - 300 g de aceite para freír
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 252 kJ / 60 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Karbonhidrat
- 6.5 g
- Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema pastelera
10 Min
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Masa choux
2 Std.
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
35 Min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Coliflor con bechamel
55min
Buñuelos de viento
1h
Patatas rellenas con níscalos
1 Std. 25 Min
Melocotones asados y merengue
40 λεπτ.
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 Min
Panecillos de San Ignacio
25 Std.