Cihazlar ve Aksesuarlar
日式红豆包
Hazırlık 40 dk
Toplam 16sa 10 dk
9 个
Malzemeler
蜜豆馅
-
红豆 提前一晚浸泡,沥干后约重220克100 克
-
水200 克
-
白砂糖60 克
制作红豆包
-
糖20 克
-
干酵母粉 (约2平茶匙)6 克
-
水170 克
-
高筋面粉300 克
-
盐½ 茶匙
-
黄油 切小块,室温软化30 克
-
黑芝麻 装饰用
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 个
Sodyum
132.9 mg
Protein
6.5 g
Kalori
892.3 kJ /
213.3 kcal
Yağ
3.4 g
Lif
2.2 g
Doymuş Yağ
1.8 g
Karbonhidrat
38.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
从零开始做面包
10 Tarif
Çin
Çin