Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa
- 450 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de polvo de hornear
- 150 g de aceite de oliva
- 150 g de vino blanco
- 1 yema de huevo
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 300 g de nueces peladas
- 150 g de azúcar (y algo más para espolvorear)
- 1 - 2 cucharadas de miel (isteğe bağlı)
- 100 g de licor de anís
Montaje y fritura
- 400 - 500 g de aceite para freír
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1350 kJ / 323 kcal
- Protein
- 4.66 g
- Karbonhidrat
- 24.17 g
- Yağ
- 22.17 g
- Lif
- 1.71 g
Alternatif tarifler
Orejas de carnaval
30min
Pastel de cabracho
2h 50 min
Figuritas de mazapán
1h
Frixuelos rellenos de merluza y gambas
2 godz.
Empanada gallega de manzana
3 godz. 45 min
Tortos de maíz al horno con picadillo y huevos de codorniz
1 Std. 15 Min
Tarta de frixuelos y arroz con leche
2 godz.
Casadielles de dulce de manzana con avellanas
10 godz. 15 min
Frixuelos de Cangas del Narcea
40min
Hornazo de Salamanca
50 Min
Rollo de bonito
1 godz. 10 min
Crema de andaricas
50 Min