Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hojaldre
- 1 lámina de masa de hojaldre (aprox. 2-3 mm de grosor)
- 1 huevo batido (para pintar)
Masa choux
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla en trozos
- 1 pellizco de sal
- 10 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 3 huevos
Crema chiboust
- 500 g de leche
- 60 g de harina de repostería
- 6 yemas de huevo
- 250 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 4 hojas de gelatina (hidratadas 5 minutos en agua fría) escurridas
- 4 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
Caramelo
- 250 g de azúcar
- 100 g de agua
- 100 g de glucosa
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2043 kJ / 489 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Karbonhidrat
- 70.7 g
- Yağ
- 18.7 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarta San Marcos
4h
Crema pastelera
10 Min
Tortilla Alaska
1 Std. 15 Min
Cremadillos
3h 50min
Mierensinas
1 Std. 10 Min
Carolinas
50min
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2h
Pastel vasco (Gateau basque)
3 Std. 10 Min
Canutillos de crema
3 Std.
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2h 10min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4 Std. 10 Min
Brazo de gitano
3 Std.