Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La génoise
- 4 œufs
- 80 g de sucre roux
- 25 g de farine de blé
- 45 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 1 sachet de Chantifix, type Vahiné
- 50 g de sucre en poudre
La crème de marrons
- 250 g de mascarpone
- 400 g de crème de marrons
- 1 c. à soupe de cacao en poudre
- 50 g de marrons glacés, en brisures (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1929.6 kJ / 461.6 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 53.5 g
- Yağ
- 24.1 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mouna brioche de Pâques
8 Std. 55 Min
Bûche express au praliné
45 Min
Canistrelli
1h
Mousses à la crème de marrons
20min
Oreillettes au citron et à l'orange
1 Std. 30 Min
Crème de marrons
45 Min
Pompes à l'huile
3h
Bûche aux marrons
1h 40min
La fougasse d'Aigues-Mortes
45 Min
Couronnes des Rois aux fruits confits
17 Std.
Galette briochée aux pralines roses
7h 25min
Bûche meringuée au citron
1h 15min