Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La génoise
- 4 œufs
- 80 g de sucre roux
- 25 g de farine de blé
- 45 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
La crème de marrons
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 1 sachet de Chantifix, type Vahiné
- 50 g de sucre en poudre
- 400 g de crème de marrons
- 250 g de mascarpone
- 50 g de marrons glacés, en brisures (isteğe bağlı)
- 1 c. à soupe de cacao en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1929.6 kJ / 461.6 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 53.5 g
- Yağ
- 24.1 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min
Bûche roulée noisette-café
1 Std. 20 Min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30min
Bûche express au praliné
45 min
Bûche chocolat-orange
3 godz. 45 min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2h
Bûche royale
3h 50min
Minitartelettes à la crème de marrons
5h
Brioches des Rois au praliné
5h 35min
Oreillettes
3 Std. 40 Min
Bûche aux marrons
1h 40min
Tarte aux noix
3h