Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 120 g di Gouda a pezzi
- 100 g di prosciutto cotto a cubetti
Terminare la preparazione
- 20 g di semi di zucca
- farina q.b.
- 30 g di acqua
- 5 g di bicarbonato di sodio
- 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo
- 2 mandorle pelate
- 2 olive nere denocciolate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1497 kJ / 357 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Corona di pan di pizza
4 Std.
Focaccia tramezzino
2h 5min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Vasetti con lombrichi gommosi
1 Std.
Stella di pane
3h 30min
Cupola di pane con agnello e patate
2 Std.
Crackers al formaggio
4 Std. 30 Min
Topo polpette
45 Min
Focaccine all'origano (TM6)
3h 45min
Pan coniglio
5 Std. 5 Min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3h 35min
Nodini mediterranei
3h 50min