Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 15 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 300 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di farina di grano duro
- 10 - 15 g di sale
- farina di grano duro q.b. per infarinare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 28.7 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane alle erbe aromatiche
1 Std. 30 Min
Panini al curry e ricotta
2h 35min
Croissant con tonno affumicato
6h
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3 godz. 35 min
Filone saporito
5 Std. 20 Min
Millefoglie pepe e origano
4h 30min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3 godz. 35 min
Panini alle erbe
3h 5min
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2 godz. 30 min
Chiocciole al formaggio
4h 15 min
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min