Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 15 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 300 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di farina di grano duro
- 10 - 15 g di sale
- farina di grano duro q.b. per infarinare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 28.7 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Panini all'olio
3h 10min
Brioches
4 godz. 50 min
Schiacciata integrale ai pomodori
45min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Ciabattine veloci
3h 10min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45min
Corona di pan di pizza
4 Std.
Nodini mediterranei
3h 50 min
Filoncini alla cipolla
3h 50 min
Bottoncini al latte semidolci
5h 10 min.
Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min