Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa lêveda
- 70 g leite à temperatura ambiente
- 15 g açúcar
-
15
g fermento de padeiro fresco
veya 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 60 g farinha
Bolo
- 100 g passas de uva
- 50 g rum
- 240 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 65 g açúcar
- 1 ovo
- 80 g leite
- ½ c. chá de sal
- 100 g manteiga bem fria cortada em pedaços pequenos, mais q.b. p/ untar
- 50 g amêndoa c/ pele partida grosseiramente, mais q.b. inteira p/ a forma
- Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1581.7 kJ / 378 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 51.6 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 165.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Alfajor
1h 20 min
Summer pudding
8u.
Salada de morango e burrata com pesto - TM5
Değerlendirme yok
Mince pie
10 Std.
Travessa de fruta com molho de limão e mel -TM5
Değerlendirme yok
Rocky road
8u.
Escabeche de pernil - TM31
10 Std.
Gelado de limoncello
24 godz.
Mazurki
3 Std.
Bolo de pirex
50 min
Coroa recheada
1u. 50min
Bolo de amêndoa
35 min