Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 140 g di acqua
- 300 g di farina chapati
- 30 g di ghee, burro chiarificato
- 15 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno al cavolfiore
- 10 g di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 200 g di cimette di cavolfiore
- 1 spicchio di aglio
- 5 g di radice fresca di zenzero, a rondelle (2 mm)
- 1 - 2 peperoncini verdi freschi, con o senza semi, a piacere
- 20 g di ghee, burro chiarificato + q.b. per cuocere
- ¼ di cucchiaino di semi di cumino
- ¼ di cucchiaino di pepe di Cayenna macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1160 kJ / 277 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Riso pilaf boliviano
55 Min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50min
Pane Naan con cipolla e cumino
2hod. 25min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 min
Panzanella d'inverno con fagioli bianchi
40 Min
Taktouka (Insalata marocchina)
30 min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4hod. 5min
Chili vegetariano
1h 5min
Focaccine aneto e feta
1h 25 min
Pane di soia con i semi (vegan)
5h
Riso Kashmiri
30 min
Lenticchie all'indiana
35 Min