Überbackene Frühkartoffeln mit Schinken und Erbsen

Überbackene Frühkartoffeln mit Schinken und Erbsen

4.1 109 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 20 dk
6 Portionen

Malzemeler

  • Frühkartoffeln ungeschält, in mundgerechten Stücken
    1500 g
  • Gouda in Stücken
    200 g
  • Brötchen, altbacken in Stücken
    100 g
  • gekochter Schinken in Stücken
    400 g
  • Zwiebeln halbiert
    3
  • Knoblauchzehen
    2
  • Wasser
    200 g
  • Sahne
    400 g
  • Crème fraîche
    400 g
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer
    2 TL
  • Muskat
    ½ TL
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Erbsen, TK
    250 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 34 g
Kalori 3487 kJ / 836 kcal
Yağ 53 g
Lif 5.6 g
Karbonhidrat 50 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...