梅干菜肉馅

梅干菜肉馅

4.3 7 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 50 dk
1 罐

Malzemeler

  • 五花肉 提前汆水,切1×1厘米块
    500 克
  • 料酒
    50 克
  • 老抽
    15 克
  • 生抽
    35 克
  • 50 克
  • 300 克
  • ½ 茶匙
  • 梅干菜干 洗净泡水1小时后捏干使用,切碎
    200 克
  • 淀粉 在小碗内加2汤匙水调开
    2 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 罐

Protein 74.2 g
Kalori 14008 kJ / 3348 kcal
Yağ 297.2 g
Lif 0 g
Karbonhidrat 93.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...