Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 260 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fougasse aux olives
2 Std. 50 Min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 Std. 50 Min
Fougasse
2 godz.
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Focaccia aux olives
3 Std.
Focaccia des Pouilles
1 godz. 10 min
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2h 45min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50min
Focaccia au thym
3 Std.
Fougasse au romarin
3h 25 min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3ωρ. 15 λεπτ.
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 godz.